För dig som är prenumerant

Som prenumerant får du 4 nummer av Arbetarhistoria per år direkt hem i brevlådan. Du har också förmånen att kunna läsa tidskriften elektroniskt. Här  samlar vi information som du bör känna till och kanske undrar över.

Hur läser jag tidskriften elektroniskt?

Om du är privatperson, och har angivit en epostadress när du tecknade din prenumeration, kan du logga in på digital.arbetarhistoria.se. Där kan du skapa ett konto och läsa tidningen. Antingen i din webbläsare, eller ladda ner vår app till din surfplatta eller smarta telefon.

Om du inte har angivit epostadress när du tecknade prenumeration, kan du höra av dig till oss på redaktionen, så hjälper vi dig. Maila bara till arbetarhistoria@arbark.se.

För institutionsprenumeranter gör vi precis som tidigare:
Vi lägger ut tidskriften som lösenordsskyddade pdf-filer. Du behöver ett program för att läsa pdf-filer, exempelvis Acrobat Reader.

Lösenordet får du i ett utskick från oss. Det står också tryckt på det fysiska exemplaret, under adressen på baksidan.

  1. Ladda ner, eller öppna direkt i din webbläsare det nummer du vill läsa.
  2. Ett fönster dyker upp där du ombeds ange lösenordet.
  3. Skriv in lösenordet. Var noggrann med att skriva stora och små bokstäver korrekt.
  4. Läs!

Bilder i den elektroniska versionen

Av upphovsrättskäl saknar den elektroniska versionen av Arbetarhistoria saknar bilder i alla nummer före 170-171 (2019:2-3).

Hur vi hanterar dina personuppgifter

Nätverkstan hanterar vårt prenumerationsregister för Arbetarhistoria. I detta ingår personuppgifter som berörs av den nya europeiska personuppgiftslagstiftningen GDPR, som gäller från och med den 25 maj 2018. Personuppgifter eller data är de uppgifter som vi har och samlar in om våra  prenumeranter för att kunna ge dem de tjänster de beställt.

Vi hanterar alla personuppgifter enligt gällande lagstiftning.

http://www.natverkstan.net/personuppgifterprenumeration/Publicerad: 3 april 2008
Uppdaterad: 7 december 2021